Nieuws van Bonaire

Dit weekend start de 18de editie van Prokids op Sorobon

Prokids 2019 | foto IFCA

KRALENDIJK – Het komende weekend organiseert de stichting Aquaspeed Bonaire Windsurfers voor de 18de keer het Prokids evenement op Sorobon.

Twee jaar lang kon het sportevenement niet doorgaan door de coronamaatregelen op evenementen. Dit jaar zullen er wedstrijden gehouden worden voor windsurfers in slalom, freestyle en foil en zeilers in de categorie optimist en sunfish.

Vrijdag 20 mei kunnen deelnemers zich aanmelden in Parke Tului tussen 17.00 uur en 19.00 uur en de opening van het evenement is op zaterdagmorgen 9 uur. Zaterdag en zondag zal er de hele dag gezeild worden. De prijsuitreiking staat gepland voor zondag rond 17.00 uur.

De organisatie nodigt alle jeugd van Bonaire uit om deel te nemen en iedereen om te komen kijken en genieten van de jonge surf- en zeiltalenten van Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo