Nieuws van Bonaire

Twee weken Bonaire Culinair in mei

KRALENDIJK – De restaurants van Bonaire bereiden zich weer voor op een nieuwe editie van Bonaire Culinair. Dit 15-daagse evenement begint op 19 mei en eindigt op 2 juni en is de perfecte gelegenheid om de grote verscheidenheid aan restaurants die het eiland te bieden heeft te ontdekken.

De deelnemende restaurants, lunchrooms en foodtrucks hebben een menu samengesteld voor een vaste prijs. Restaurants bieden een 3-gangenmenu aan voor $33. Een 2-gangen lunch kost $22 in de lunchrooms en foodtrucks bieden een foodtruck special aan voor $11.

Bonaire Culinair is een initiatief van het Culinary Committee, gesteund door de Bonaire Restaurant Association (BRA), Tourism Corporation Bonaire (TCB), Bonhata en mede mogelijk gemaakt door The Cadushy Distillery.

Wendy Zwambag, Eigenaar van Hillside: “Hillside bestaat 10 jaar en dat vieren we met Bonaire Culinair en op 28 mei met nog veel meer leuke activiteiten. Wij doen voor de derde keer mee aan dit leuke event.

Prijzen

Tijdens het evenement kunnen bezoekers kans maken op verschillende leuke prijzen, zoals een fles Rom Rincón, een BBQ Night voor twee bij Rum Runners of lekker een dagje chillen onder de cabana bij het zwembad van Hillside… en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie & deelnemende restaurants op www.bonaire-culinair.com of kijk op de Facebookpagina ‘BonaireCulinairEvent’ of Instagram @bonaireculinair.

Deel dit artikel