Nieuws van Bonaire

Vluchten uit Amsterdam naar Bonaire gaan vandaag gewoon door

KLM schrapt dit weekeinde acht vluchten om te helpen de verwachte drukte op Schiphol te verlichten. Het betreft niet de vluchten naar Bonaire.

Naar verwachting stappen zaterdag 57.000 reizigers op Schiphol op het vliegtuig. Zondag vertrekken 63.000 passagiers van de luchthaven. Schiphol zet extra medewerkers in om de passagiersstromen in goede banen te leiden. Ondanks de maatregelen wordt het naar verwachting erg druk op de luchthaven komend weekeinde.

Twee vluchten

Vandaag zijn er twee vluchten uit Amsterdam, een van TUI en een van KLM. De TUI-vlucht vertrekt om 13.20 uur Nederlandse tijd en komt vanavond na een tussenstop op Bonaire aan om 20.20 uur lokale tijd.

De tweede vlucht is de KL 765, die om 13.45 uur Nederlandse tijd naar Bonaire vertrekt. De Boeing 777-300ER maakt eerst een tussenstop op Aruba en vliegt daarna door naar Flamingo Airport om daar om 19.45 uur lokale tijd aan te komen.

Curaçao

Ook de vluchten naar Curaçao gaan gewoon door vandaag. De KL733 is inmiddels om 09.07 uur Nederlandse tijd vertrokken, 37 minuten te laat. De verwachting is dat die tijd weer wordt ingelopen tijdens de vlucht.

De tweede vlucht van KLM naar Curaçao, de KL 735 vertrekt vandaag om 12.10 uur. De OR 351 van TUI vertrekt om 13.00 uur Nederlandse tijd, 45 minuten na de geplande vertrektijd.

Deel dit artikel