Nieuws van Bonaire

Voorbereiding in volle gang voor tweede Bario Festival

KRALENDIJK- De Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert samen met Plataforma Rincon het tweede Bario Festival. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 mei 2022 in Rincon aan de Plenchi Carmen Goeloe op het Cocari-terrein en duurt vanaf 17.00 uur. tot 22.00 uur in een fantastische sfeer met als thema “Onze tradities”.

Het programma zit vol muziek en er zullen diverse stands zijn waar eten en lekkernijen worden verkocht. De muziekgroepen Foyan Boys en Grupo Kariño zullen aanwezig zijn om deze avond op te fleuren met hun muziek.

Rocargo

Optredens

Om het Bario Festival een aantrekkelijk tintje te geven, zal het showgedeelte optredens bevatten van Cultureel Dansgroep Mangazina di Rei, Grupo Ayó Mundu, Grupo Talento Kultural, Dansgroep Zoya ku Nos en DJ Geffy.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo