Nieuws van Bonaire

ZW-groep gaat de wijken in

KRALENDIJK – De ZW groep start een campagne om Bonaire bewust te maken van de diensten en producten die de ZW- Groep kan bieden aan de bevolking. Hiervoor gaat de organisatie de wijken. Het eerste is Rincon aan de beurt en wel op 28 april bij Cocari tussen 17:30 en 19:30 uur.

Met deze campagne wil de ZW groep informatie geven over de diensten en producten van de ZW- Groep. En de ideale manier om dit te doen, is door in de wijken te gaan, om dichter bij de samenleving (de doelgroep) te zijn.

Het zal een interactieve informatie avond zijn, waar u interactief bezig kan zijn met verschillende simulaties, aangeboden door de afdelingen. De aanwezige afdelingen zullen zijn:

  • BCO- Loket: Met informatie over onze cliënten procedure.
  • KBO: Met informatie over blinden- en dovenzorg.
  • BMO: Met informatie over alle maatschappelijk ondersteuning voorzieningen.
  • MD: Met informatie over maatschappelijk dienstverlening.
  • Dagopvang: Met informatie over opvang voor ouderen.
  • Respijtzorg: Met informatie over tijdelijke overname van zorg van mantelzorgers.

Op 05 mei 2022 is Buurtcentrum Tera Kòrá, op 10 mei 2022 – Buurtcentrum Nikiboko 17 mei 2022 – Kas di Karko en op 19 mei 2022 – Buurtcentrum Amboina 24 mei 2022 – Avanti. Voor al de gegeven datums zal de activiteit van 17:30 tot 19:30 uur plaats vinden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo