Nieuws van Bonaire

Nieuw kantoor NGO Plataforma geopend

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag 22 april is op feestelijke wijze het nieuwe kantoor van het NGO Plataforma geopend. De vereniging is verhuisd van Kaya Amsterdam naar Kaya Soeur Bartola (achter het ziekenhuis).

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zijn de bestuursleden geintroduceerd en er is aangegeven dat er nog drie vacante plekken zijn voor sectorvertegenwoordigers. Na een korte toespraak, waarin het belang van samenwerken werd benadrukt, hebben Signalda Domacasse (voorzitter) en Gielmon Egbreghts, ook bekend als Funchi  (Sea Turtle Organisation) het lint doorgeknipt en is het kantoor officieel in gebruik genomen.

De aanwezige leden van het NGO Platform hebben het nieuwe bestuur felicitaties overgebracht en hebben de gelegenheid gekregen om de nieuwe locatie te bezichtigen en meer informatie te krijgen over de faciliteiten die NGO Platform te bieden heeft.
Leden en geinteresseerden zijn welkom van maandag tot woensdag tussen 08.00 en 12.00. voor vragen of ondersteuning. 

De sfeer op de bijeenkomst was positief en er was de mogelijkheid om te netwerken. Met nieuw personeel en bestuur boordevol plannen worden de werkzaamheden die NGO platform al jaren uitvoert gecontinueerd.  

De voorzitter stond in haar toespraak tevens stil bij het afscheid van twee ex-bestuursleden. Ze bedankte Lienne Domacasse voor haar jarenlange inzet voor de vrijwilligers en haar organisaties op Bonaire. Als dank voor hun onbaatzuchtige werk ontvingen de ex- bestuursleden een attentie. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo