Nieuws van Bonaire

Kapitein Tom Pasman krijgt wapen Bonaire opgespeld door gezaghebber Rijna

KRALENDIJK- Kapitein Tom Pasman en sergeant majoor Joost van Heyningen van de landmachteenheid Compagnie in de West (CidW) hebben afgelopen week een beleefdheidsbezoek gebracht aan gezaghebber Edison Rijna. 

Tijdens het bezoek hebben zij gezaghebber Rijna op de hoogte gebracht van de activiteiten van de militairen tijdens hun verblijf op Bonaire.

Namens het Bonairiaanse eilandbestuur heeft gezaghebber Edison Rijna het wapen van Bonaire bij kapitein Tom Pasman opgespeld als blijk van waardering voor zijn vriendschap met ons eiland. Daarbij heeft gezaghebber Rijna aan kapitein Pasman uitgelegd wat de betekenis is van het wapen en waar deze voor staat.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo