Nieuws uit Nederland

Vrolijke Bonaire-branded auto’s van Tui moeten eiland in Nederland promoten

KRALENDIJK- De Tourism Corporation Bonaire (TCB) gaat samen met reisorganisatie TUI het eiland nog beter onder de aandacht brengen van potentiële bezoekers. 

In het kader van het project zijn op auto’s van Tui plaatjes van het eiland aangebracht. 

“Deze samenwerking met TUI is een unieke manier om de kleurrijke kenmerken van Bonaire te laten zien, de zichtbaarheid van ons eiland te vergroten met een Caribische flair. Wij wensen de TUI reisagenten veel rijplezier en hopen Nederlandse vakantiegangers te inspireren om ons ongerepte eiland vol kleur, natuur en avontuur te komen ontdekken” zei TCB directeur Miles Mercera bij de presentatie van de felgekleurde wagentjes. 

Gezamenlijk

Overigens maakt niet alleen Bonaire deel uit van het project; ook Aruba en Curaçao doen mee om de ABC eilanden gezamenlijk te promoten. “Een prima manier om als buureilanden met elkaar samen te werken”, vindt Mercera.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo