Nieuws van Bonaire

Reizen naar Bonaire ook weer stukje gemakkelijker voor ongevaccineerden

KRALENDIJK- Reizen naar Bonaire wordt ook voor ongevaccineerde reizigers weer een stukje makkelijker vanaf 20 april. Vanaf die datum hoeven deze ook alleen nog de gezondheidsverklaring in te vullen. 

Rocargo

Tot nog toe moesten ongevaccineerden die van buiten de CAS of BES eilanden naar Bonaire reisden, nog wel een test ondergaan. Voor gevaccineerde reizigers gold die verplichting al niet meer. Nu echter mogen ook ongevaccineerde reizigers uit andere delen van de wereld naar Bonaire reizen zonder testen. 

“Op Bonaire is het aantal opnames in het ziekenhuis al lange tijd stabiel laag. Daarom is het mogelijk om de reisvoorwaarden die voor het eiland golden nu los te laten”, aldus het Openbaar Lichaam in een persbericht op woensdag. 

Tegelijkertijd wijst de overheid er op dat bij een nieuwe variant van het coronavirus, het nodig kan zijn de reisvoorwaarden opnieuw aan te scherpen.  

Gezondheidsverklaring

Alle reizigers zijn nog steeds verplicht de online gezondheidsverklaring invullen. Eerder deze week waren er veel klachten van reizigers die problemen ondervonden met het invullen van het online formulier via www.bonairecrisis.com.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo