Nieuws van Bonaire

Bonaire krijgt na jaren weer Miss Teenage verkiezing

KRALENDIJK- Op Bonaire zal dit jaar, na een hiaat van een flink aantal jaren, weer een nieuwe Miss Teenage verkiezing worden gehouden. Intussen hebben al acht jongedames zich aangemeld om het tegen elkaar op te nemen. 

De winnares van Miss Teenage Bonaire zal het in 2023 opnemen tegen andere kandidaten in de internationale Miss Teenage verkiezing. 

De verkiezing wordt georganiseerd door de lokale licentiehouder, Bonaire International Airt & Talent Academy, kortweg aangeduid als BIATA. 

Presentatie

De jonge schonen die zich hebben aangemeld voor de verkiezingen zullen binnenkort aan de pers worden voorgesteld. BIATA zegt blij te zijn met de interesse in de verkiezingen, maar ook met de medewerking die de organisatie op allerlei terreinen heeft gekregen van anderen. 

Deel dit artikel