Nieuws van Bonaire

TCB tevreden over eerste Bario festival op Bonaire

KRALENDIJK- Tourism Corporation Bonaire (TCB) is tevreden over het eerste Bario Festival dat in een van de wijken van het eiland heeft plaatsgevonden. Het evenement vond plaats op zaterdag 2 april 2022 bij de Plaza Chiku Goeloe in Antriol. 

Volgens de TCB werd het evenement goed bezocht door zowel de lokale bevolking als bezoekers van het eiland. Behalve muziek waren er stands met lokale gerechten, drankjes en gebak. De muziekgroep Formashon Musikal Krioyo gaf de avond een muzikaal tintje met een speciaal gastoptreden van Luis Moka.

Blij

TCB zegt blij te zijn met de medewerking die zij heeft ervaring bij het organiseren van het eerste Bario Festival. “In het bijzonder de organisatie Wedoe, MCB, Selibon en TUI”, aldus de TCB op vrijdag. 

Het volgende Bario Festival vindt op 7 mei 2022 plaats in de wijk Rincon. Met de Bario festivals wil TCB bezoekers stimuleren om ook de andere wijken van het eiland te bezoeken, buiten het centrum of de echt toeristische zones. 

Deel dit artikel