Nieuws van Bonaire

Sportgedeputeerde James Kroon maakt kennis met volleybal coach John Kessel

KRALENDIJK – Gedeputeerde James Kroon heeft deze week kennisgemaakt met John Kessel. John Kessel is coach niveau 4 van de Fédération Internationale de Volleyball – FIVB die in 2020 het Amerikaanse vrouwenteam naar de Olympische Spelen heeft geleid, waar ze een gouden medaille wisten te winnen. 

De Bonairiaanse Volleybal Bond BoVoBo is dankzij inspanningen van haar bestuur erin geslaagd zich te kwalificeren voor het HUB-programma van de FIVB, waardoor John Kessel naar Bonaire kan komen in de maanden april, mei en november 2022 voor coaching. 

Gedeputeerde Kroon vertelde heel erg blij te zijn met de volharding en motivatie die het BOVOBO-bestuur de laatste jaren laat zien. Kroon verwelkomde John Kessel op ons eiland en wenste zowel de coach als het BoVoBO-bestuur veel succes toe in de maanden dat Kessel op Bonaire is.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo