Nieuws van Bonaire

Nog een ‘Speed Meet’ werkzoekenden en werkgevers toerismesector 

Nog een ‘Speed Meet’ werkzoekenden en werkgevers toerismesector 

KRALENDIJK – Plenchi di Trabou, Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Bonaire Hotel and Tourism Association (Bonhata) organiseren op vrijdag 22 april een tweede ‘Speed Meet’, om werkzoekenden en werkgevers in de toerismesector op Bonaire samen te brengen. 

De Speed Meet onder de noemer van ‘Ban traha den Turismo’ vindt plaats op 22 april van 10:00 uur tot 14:00 uur bij Jong Bonaire (Kaya Simon Bolivar 16). Tijdens dit evenement kunnen werkzoekenden en werkgevers kennismaken en op een snelle manier zoeken naar een match. Als deze match er is, wordt een vervolgafspraak gemaakt. 

Ook zullen er na dit evenement enkele gratis basistrainingen worden aangeboden om bijvoorbeeld bartender, waiter, housekeeper en (hulp)kok te worden. Werkzoekenden leren dan in enkele weken alle theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn in een functie. 

Aanmelden

Werkgevers uit de toerismesector die personeel zoeken en mensen die geïnteresseerd zijn in werken in de horeca- en toerismesector, kunnen zich aanmelden voor de Speed Meet op 22 april door een mail te sturen naar speedmeet@plenchiditrabou.com. Voor vragen of meer informatie kan men ook terecht bij het team van Plenchi di Trabou via: +599 715 8346. 

Tijdens de eerste Speed Meet in november 2021 maakten 22 werkgevers kennis met lokale werkzoekenden. Hotels, resorts, duikscholen en horecazaken namen 6 kandidaten direct aan tijdens de eerste Speed Meet en maakten 37 afspraken voor vervolggesprekken, meeloopdagen en in house trainingen. 

Rocargo
Deel dit artikel