Nieuws van Bonaire

Colombiaanse koffieketen Juan Valdez opent eerste winkel in Turkije

De Colombiaanse vice-prisedente Marta Lucía Ramírez,verrichte recent de officiele opening van de nieuwe koffiewinkel, tijdens een bezoek aan Turkije | Foto: Vicepresidencia.

INSTAMBUL- De Colombiaanse keten Juan Valdez heeft haar eerste koffiewinkel in Turkije geopend. De lokale investeerder die de keten in het land op de kaart wil zetten, heeft grootse plannen. In vier jaar tijd moeten er maar liefst 50 winkels uit de grond worden gestampt. 

De koffieketen, die met ruim 300 winkels bijzonder populair is in Colombia en als een tegenhanger wordt gezien van ketens zoals Starbucks, werkt sinds kort aan een ambitieuze internationale expansie. Zo wil Juan Valdez in Nederland, samen met supermarktketen Jumbo, binnen enkele jaren 400 verkooppunten hebben. Daarnaast staat de opening van meer dan 200 koffiezaken gepland in de Verenigde Staten. 

Curaçao en Aruba

Juan Valdez is inmiddels ook al enkele jaren actief op Curaçao en Aruba. Op Curaçao zijn er twee winkels van de keten actief op de luchthaven, terwijl op Aruba al langere tijd vier winkels draaien, waaronder bij de populaire hotel strips. De koffieketen is ook aanwezig in andere buurlanden, zoals Panamá, Ecuador en Perú.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo