Nieuws van Bonaire

Windsurfer Amado Vrieswijk traint voor Olympische Spelen Parijs

MALLORCA – Amado Vrieswijk zeilt samen met TeamNL dit weekend mee in de Regatta op Mallorca. Vrieswijk heeft zich sinds 2021 aangesloten bij Team NL voor de klasse IQFOil, de nieuwe windsurfklasse voor de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Vrieswijk doet dit op eigen (financiële) kracht en probeert nu na vele trainingen de A-status te verkrijgen binnen het Team. Het is nog een lange weg te gaan en de combinatie met freestyle en slalom disciplines is keihard, maar hij doet er alles aan om ook daar in de top te komen.

Vanaf morgen gaan bij de Regatta op Mallorca de windsurf Foilers van start. Fingers crossed voor de wereldkampioen Freestyle 2021 van Bonaire. Dat hij ook in deze discipline ons eiland op de kaart mag gaan zetten.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo