Nieuws van Bonaire

BC maakt kennis met nieuwe directeur TELBO

BC maakt kennis met nieuwe directeur TELBO
De heer Colina, rechts op de foto, maakte vrijdag kennis met het bestuurscollege

KRALENDIJK- Op vrijdag heeft het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) officieel kennis gemaakt met de nieuwe directeur van TELBO, Gregory Colina. 

Het is voor het eerst sinds 12 jaar dat het telecombedrijf weer een eigen statutair directeur heeft. Daarvoor werden de honneurs waargenomen door de Bonaire Holding Maatschappij (BHM); een constructie waar langzaam maar zeker van wordt afgestapt. 

Succes

Het BC maakte gebruik van de gelegenheid om de heer Colina alle succes toe te wensen bij de lokale telecom aanbieder. Colina bekleedde jarenlang één van de hoogste posities binnen United Telecon Services (UTS) op Curaçao. In middels is UTS overgenomen door Flow. 

Deel dit artikel