Nieuws van Bonaire

Toeristenbureau Bonaire toegetreden tot Antor Nederland

Toeristenbureau Bonaire toegetreden tot Antor Nederland

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) is onlangs toegetreden tot Antor Nederland, een vereniging die toeristenbureaus bij elkaar brengt.

Antor maakt het regelmatig ontmoeten van collega’s van andere toeristenbureaus die verantwoordelijk zijn voor de Nederlandse markt mogelijk, zodat zij ervaringen en kennis met elkaar kunnen uitwisselen. Ook wordt er nadruk gelegd op het aangaan van nauwere relaties met de Nederlandse reisbranche, pers en bloggers. Ook Aruba Tourism Authority is aangesloten bij Antor.

Leden

De netwerkvereniging vertegenwoordigt momenteel 27 leden. De raad van bestuur bestaat uit de directeuren van de VVV-kantoren van België (Vlaanderen), België (Wallonië), Aruba, Duitsland, Ierland, Spanje en Kroatië. Antor organiseert minimaal vier activiteiten per jaar. 

Evenementen

Op 24 mei wordt de Trade Workshop georganiseerd en op 29 november staat de volgende Media workshop gepland. Hier slaan de 27 bestemmingen de handen ineen om journalisten, bloggers en fotografen bij te praten over de laatste ontwikkelingen, aanstaande evenementen en speciale thema’s voor het komende toeristische jaar.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo