Nieuws van Bonaire

Business Incubator moet zorgen voor meer succesvolle starters op Bonaire

Business Incubator moet zorgen voor meer succesvolle starters op Bonaire
Gedeputeerde Thielman en beleidsadviseur Orphaline Saleh onthullen de banner op de locatie van het nieuwe bedrijvencentrum. Foto: OLB

KRALENDIJK- Een heuse ‘business incubator’ moet op Bonaire gaan zorgen voor meer startende ondernemingen. 

Daarom is op maandagmiddag de aftrap gegeven voor het zogenaamde Businesspark Playa. De bedoeling van de incubator is dat startende ondernemers kunnen profiteren van gedeelde werkplekken, kunnen worden gecoacht en met elkaar kunnen netwerken. 

Gedeputeerde Hennyson Thielman, van Economische Zaken en Toerisme onthulde het bord op de locatie van het toekomstige bedrijvencentrum. “Met het initiatief  van deze ‘business incubator’ BusinesSpark op Bonaire, willen we Bonaire positioneren als een samenleving dat ondernemerschap, innovatie en creativiteit van onze eigen burgers aanmoedigt” aldus Thielman.

Deel dit artikel