Nieuws van Bonaire

Wisseling van de wacht binnen fractie Democratische Partij 

Wisseling van de wacht binnen fractie Democratische Partij 

KRALENDIJK – Er gaat zich een wijziging voordoen in de samenstelling van de fractie van de Democratische Partij (DP) in de eilandsraad. 

Eilandsraadslid Michael Pieters gaat in de fractie plaats maken voor Daniel (Dani) Crestian. Dani Crestian is kleinzoon van wijlen Nechi Crestian, die een van de belangrijkste pilaren was bij het oprichten van de Democratische Partij in 1954. 

Ervaring

Pieters heeft er zelf voor gekozen het (tijdelijk) rustiger aan te gaan doen, nu hij zich al enige tijd niet 100% gezond voelt. “Aan de andere kant vinden we het ook prima als anderen de kans krijgen de nodige ervaring op te doen”, zegt DP-leider Clark Abraham. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo