Luchtvaart & Reizen

KLM vliegt deze zomer vaker naar de eilanden

KLM vliegt deze zomer vaker naar de eilanden
KLM op Bonaire | foto ABC Online Media

SCHIPHOL – KLM vliegt deze zomer vaker naar het Caribisch gebied. Door de verhoogde vraag is de grilligheid van de ticketprijzen een punt van aandacht. Wie niet vast zit aan speciale dagen om weg te gaan kan honderden euro’s of guldens besparen.

De luchtvaartmaatschappij vliegt deze zomer dagelijks naar Aruba, Curaçao en Bonaire. Tijdens de vakantieperiode verhoogt KLM de frequentie naar Curaçao zelfs naar twee keer per dag.

Op Sint-Maarten wordt zelfs drie tot vier keer per dag gevlogen, deze zomer. Dat komt vooral omdat in de samenwerking met Air France via Parijs wordt gevlogen. KLM zelf vliegt maar drie keer per week rechtstreeks op Philipsburg. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo