Nieuws van Bonaire

Daisy Coffie plaatst vraagtekens bij rommel voor stadion van Playa

Daisy Coffie plaatst vraagtekens bij rommel voor stadion van Playa
Daisy Coffie plaats vraagtekens bij de rommel voor het stadion in Kralendijk. Foto: NOS-TV

KRALENDIJK- Eilandsraadlid Daisy Coffie (onafhankelijk) plaatst vraagtekens bij de grote hoeveelheid rommel die staat geparkeerd op het parkeerterrein van het stadion van Playa. 

Dat zegt de politica in een vraaggesprek met de collega’s van NOS-TV. “Al jaren zie ik het terrein voor het stadion steeds meer verworden tot een opslagplaats van containers en andere rommel. Er staat zelfs al een tijd een boot opgeslagen”. 

Coffie roept het BC op handhavend op te treden. Ook beklaagt zij zich over het feit dat ook de eilandsraad niet wordt geïnformeerd over de stand van zaken, zoals de situatie bij het Stadion. “Er wordt gezegd dat sport op het eiland belangrijk is, maar ik vind dat we zo niet langer om kunnen gaan met onze sport terreinen en dit is een goed voorbeeld”.

Nooit antwoord

Volgens Coffie zijn in de eilandsraad al vaker vragen gesteld over het beleid van de overheid als het gaat om het stallen van containers en andere zaken bij het stadion, maar krijgt het eilandelijke parlement ook geen antwoord van de gezagsdragers.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo