Nieuws van Bonaire

Bonaire is decor voor nieuwe Nederlandse speelfilm All Inclusive

Bonaire is de komende weken tot 20 april het decor voor de opnames van een nieuwe komische Nederlandse speelfilm met de titel All Inclusive. De film wordt helemaal op Bonaire opgenomen en geproduceerd door Greenfield Filmproductions.

De film wordt geregisseerd door Aniëlle Webster, die bekend is van Flikken Maastricht, Mees Kees en Huisvrouwen bestaan niet. Het script is van Dorien Goertzen en Richard Kemper. De cast van de film wordt volgende week bekend gemaakt, maar een van de hoofdrollen gaat naar Tibor Lukacs, zo meldt website IMDb.

Synopsis

Als midlifer Jacco (Tibor Lukacs) met zijn gezin op vakantie gaat naar een all inclusive resort op Bonaire en zijn koffer op een vlucht naar Abu Dhabi blijkt te zitten barst bij hem de bom: dit is de zoveelste keer sinds zijn ontslag dat het leven tegen hem samenspant. Woedend slingert hij de koffer van zijn 17-jarige dochter Lois door de terminal, tot vernedering van Lois, zijn vrouw Sylvie en zijn puberzoon Bink . Vlak voor ze in het busje stappen zegt Sylvie dat ze er niet meer tegen kan. Ze wil een tijdje ‘uit elkaar’. Het is aan Jacco om van de vakantie toch nog wat te maken en het hart van Sylvie terug te veroveren.

Een deel van deze film wordt opgenomen op het Delfins Beach Resort, dat fungeert als het fictieve all-inclusive-hotel waar Jacco met zijn gezin verblijft.

Figuranten

Wie woont op Bonaire en het leuk vindt om als figurant een keer mee te spelen in een van de scenes die op Delfins Beach Resort of daarbuiten worden opgenomen kunnen zich melden bij het productieteam.

Naar verwachting zal de film All inclusive in 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo