Nieuws van Bonaire

19 Maart Global Youth Day bij Jong Bonaire

19 Maart Global Youth Day bij Jong Bonaire

KRALENDIJK – De Zevendaagse Adventistenkerk organiseert vandaag, 19 maart, haar jaarlijkse Global Youth Day. Een wereldwijd concept voor jong en oud met voor ieder wat wils. Op Bonaire is iedereen welkom bij Jong Bonaire van 11:45 uur tot 18:00 uur.

Zo is er een heus miniconcert, een quiz en kunnen kinderen T-shirts verven. Ook zijn er diverse spelletjes en worden er verschillende vegetarische gerechten geserveerd tijdens de potluck. De dag wordt afgesloten met een sportactiviteit in de sporthal aan de Kaya Amsterdam (Kompleho Deportivo) vanaf 20:00 uur.

Wereldwijde beweging 

Global Youth Day werd gelanceerd op 13 maart 2013. Het thema dit jaar is: ‘Loving the forgotten’. Wereldwijd gaan Adventistische jongeren deze sabbat niet naar de kerk, maar dragen een steentje bij in de maatschappij.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo