Nieuws van Bonaire

Notariskantoor Arends breidt uit met nieuwe kandidaat-notaris

Notariskantoor Arends breidt uit met nieuwe kandidaat-notaris
Notaris Kenneth Arends (l) met kandidaat-notarissen Aniselly House en André Gosselaar. Foto: Notariskantoor Mr. Kenneth Arends & Partners

KRALENDIJK- Notariskantoor Kenneth Arends & Partners is weer een stukje groter geworden, nu een tweede kandidaat-notaris tot het kantoor is toegetreden. 

De nieuwe kandidaat-notaris is de oorspronkelijk van Curaçao afkomstige juriste Aniselly Hous. Hous studeerde eerst Antilliaans Recht aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UNA), waarna zij haar mastertitel behaalde in het notarieel Recht aan de universiteit van Utrecht.

Na bijna 7 jaar lang ervaring te hebben opgedaan binnen het Curaçaos notariaat, komt Hous het team van Arends & Partners versterken. De nieuwe kandidaat-notaris werd woensdagmiddag beëdigd door rechter Spreuwenberg. Hiermee is Hous vanaf woensdag waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris op Bonaire. 

Blij

Oprichter van het kantoor, Kenneth Arends is in zijn nopjes met de versterking. Aniselly House heeft ruime ervaring op het gebied van onroerend goed, familierecht, erfrecht en ondernemingsrecht. Zij spreekt en schrijft ook nog vloeiend Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans”, aldus Arends. Volgens hem kan het kantoor nu nog betere service verlenen dan voorheen.

Naast House is ook André Gosselaar als kandidaat-notaris aan het kantoor van Arends verbonden. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo