Politiek & Bestuur

Adjunct eilandssecretaris op snuffelstage in kader van Twinningproject

Adjunct eilandssecretaris op snuffelstage in kader van Twinningproject

KRALENDIJK- Adjunct Eilandssecretaris Christopher Frans van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) heeft in het kader van het twinningproject met gemeenten in Noord-Holland een bezoek gebracht in Nederland. 

Tijdens de snuffelstage is met de twinningpartners onder meer gesproken over de uitwisseling tussen het OLB en de gemeenten en over de opstart van diverse leerprogramma’s. “Een mooi begin” zegt eilandssecretaris Wendy Pelk over het bezoek van Frans en de start van de Twinning op haar LinkedIn profiel. 

Gemeenteniveau

Door diverse partijen is al opgemerkt dat Bonaire veel meer gemeen heeft met Nederlandse overheden op gemeenteniveau, dan op Rijksniveau. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo