Nieuws van Bonaire

Politie en OLB verantwoordelijk voor gedeeltelijke afzetting Bachelor Beach

KRALENDIJK – De politie laat in een bericht aan de media weten samen met het Openbaar Lichaam Bonaire verantwoordelijk te zijn voor de stenen afzetting op Bachelor Beach.

De politie geeft als reden aan dat de verkeerssituatie ter plekke niet veilig was, er sprake van geluidsoverlast was en dat er veel afval op het strand werd achtergelaten. De politie heeft een rapport geschreven en dit aan de gezaghebber gestuurd met een petitie om een barricade te plaatsen op Bachelor Beach.

De barricade is in principe bedoeld om te helpen bij de handhaving van de openbare orde en zou moeten bijdragen aan de veiligheid van strandbezoekers. De huidige in- en uitgang voorkomt dat automobilisten met hoge snelheid de parkeerplaats van het strand op rijden.

De barricade is in overleg met het OLB geplaatst en limiteert op geen enkele manier het gebruik van het publieke strand, aldus het bericht van de politie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo