Nieuws van Bonaire

Jeugdtoernooi waterpolo succesvol afgesloten

Jeugdtoernooi waterpolo succesvol afgesloten

KRALENDIJK – Bonaire Barracudas organiseerde afgelopen weekend bij Parke Tului een waterpolotoernooi voor de jeugd van 9-13 jaar. De jeugd van de waterpoloclub Orca’s uit Curaçao was uitgenodigd om naar Bonaire te komen.

Een groep van ruim 45 kinderen heeft gedurende het hele weekend diverse wedstrijden gespeeld. Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, maar ook in gemixte samenstelling wat bijdraagt aan het sociale en sportieve karakter van deze uitwisselingen. Zaterdagavond was er voor de jeugd, vrijwilligers en ouders een bbq georganiseerd.

Het weekend van 25-27 maart aanstaande gaat de jeugd van Bonaire naar Curaçao om daar te spelen. In april is het de beurt aan de oudere jeugd (14-18 jaar).

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo