Nieuws van Bonaire

Resultaten ‘administratief onderzoek’ naar mislukte rotonde laten nog steeds op zich wachten

Resultaten ‘administratief onderzoek’ naar mislukte rotonde laten nog steeds op zich wachten
Het oorspronkelijke ontwerp werd aangepast, maar niemand lijkt te weten door wie

KRALENDIJK- Bijna een jaar na de toezegging op 16 april 2021 van een zogenaamd ‘administratief onderzoek’ naar de oorzaken van de mislukte rotonde op de Kaya Amsterdam, is daar nog geen enkel resultaat over bekend gemaakt.

De mislukte rotonde, die maandenlang zorgde voor de stremming van het verkeer op de Kaya Amsterdam en de Kaminda Djabou was enige tijd een heet hangijzer, vooral nadat bekend werd dat het project ook nog een schadepost van een slordige zes ton op zou leveren. 

Vragen

In december 2021 was te horen dat de resultaten van het onderzoek in januari 2022 openbaar zouden worden gemaakt. Tot op heden is daar echter nog steeds niets van vernomen. Eilandsraad lid Daisy Coffie van de fractie Coffie vroeg zowel in juli als in augustus 2021 vergeefs naar de resultaten van het onderzoek, die echter tot op heden zijn uitgebleven. 

Deel dit artikel