Nieuws van Bonaire

American Airlines tijdelijk met dagelijks vluchten op Bonaire

American Airlines tijdelijk met dagelijks vluchten op Bonaire

KRALENDIJK- Volgens een bericht van de Tourism Corporation Bonaire (TCB), zal de Amerikaanse carrier, American Airlines, in de maanden maart en april een dagelijkse vlucht uitvoeren tussen Miami en de Flamingo luchthaven. 

Hoewel American Airlines de meeste vluchten uit zal voeren, blijven ook Delta Airlines en United Airlines het eiland goed bedienen. 

Delta Airlines heeft tot 10 april 2022 vier keer per week rechtstreekse vluchten naar ons eiland vanuit Atlanta, Georgia op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. In de twee resterende maanden van het tweede kwartaal zijn er twee wekelijkse vluchten op dinsdag en zaterdag. United Airlines handhaaft haar huidige vluchtschema met op zaterdag een wekelijkse vlucht naar Bonaire vanuit Houston, Texas met een retourvlucht op zondag en haar wekelijkse vlucht op zaterdag vanuit Newark, New Jersey.

Verwachtingen

De TCB zegt te verwachten een positieve ontwikkeling te blijven zien als het gaat om de vluchten die uit de Verenigde Staten naar Bonaire komen. Daar waar het verkeer tussen de Verenigde Staten een tijdje terugliep door de onzekerheid rondom de Omicronvariant, trekt dit nu weer stevig aan. 

Daarnaast verwacht TCB ook positieve effecten van extra sales- & marketinginspanningen als het gaat om de Verenigde Staten. 

Deel dit artikel