Nieuws van Bonaire

Groep internationale artiesten op Bonaire

Groep internationale artiesten op Bonaire

KRALENDIJK – Op uitnodiging van Ir Sais en in samenwerking met het Bonairiaanse eilandbestuur en Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft Bonaire de artiesten Mike Bahia, Konshens en Farina Pao verwelkomd voor een aankomend project. 

Dit is onderdeel van de onlangs met Ir Sais ondertekende samenwerkingsovereenkomst. Het nog te onthullen project zal Bonaire volgens TCB de nodige internationale bekendheid geven en de Bonaire-ervaring delen door middel van muziek, onze lokale keuken en onze mensen.

Rocargo

Gedeputeerde

Namens het eilandbestuur van Bonaire vertelde gedeputeerde Hennyson Thielman: “We zijn enorm trots op Ir Sais, een lokale artiest die wereldwijd wordt erkend en Bonaire over de hele wereld promoot met zijn muziek. Onze visie op toerisme is om de authenticiteit van Bonaire te promoten met deelname van onze mensen aan het toerisme en Ir Sais is de ideale ambassadeur voor dit concept. Door deze artiesten uit te nodigen om met hem samen te werken op Bonaire laat hij de veelzijdigheid en diversiteit van ons eiland zien.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo