Nieuws van Bonaire

Vandaag nog een editie van Samen Fit 

Vandaag nog een editie van Samen Fit 

KRALENDIJK – De volgende editie van Samen Fit, het project van bewegingsactiviteiten voor mensen met een beperking, vindt vandaag plaats, bij Parke Lan Lan Clarinda te Nikiboko, Sentro Orkidia (Noord Saliña) en Cocari te Rincon van 9:00 tot 11.00 uur. 

De eerste editie van Samen Fit  vond plaats op zaterdag 12 februari bij Sentro di Bario Tera Kora, Sentro di Bario Amboina en Plasa Chiku Goeloe. Samen Fit is onderdeel van het project Toegankelijkheid en Participatie Openbare Ruimte en Recreatie voor mensen met beperking op Bonaire.

Diverse projecten

Sinds vorig jaar is de directie bezig met de uitvoering van diverse projecten. Met het project Samen Fit wil de Directie Samenleving en Zorg op een structurele manier verschillende bewegingsactiviteiten aanbieden in de wijken voor mensen met een beperking. Indebon, de afdeling belast met sport van de Directie Samenleving en Zorg zorgt voor de beweegactiviteiten bij de Sentro di Bario’s in de wijken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo