Nieuws van Bonaire

Door politie achtervolgde automobilist slaat over de kop

Foto: NOS TV

KRALENDIJK- Een automobilist, die werd achtervolgd door agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) is op zondagochtend net voor zonsopgang over de kop geslagen ter hoogte van het vliegveld. 

De politie was ter hoogte van de zoutpannen bezig met een ander ongeluk, toen de betreffende auto met enorme snelheid voorbij reed. De agenten deden een poging te bestuurder aan te houden, maar deze negeerde het stopteken en ging er met hoge snelheid van door.

Nadat de agenten de achtervolging inzetten, raakte de bestuurder ter hoogte van de Flamingo Luchthaven de macht over het stuur kwijt en sloeg over de kop. 

Aangehouden

Het opgeroepen ambulancepersoneel kon constateren dat de gehaaste bestuurder wonderwel niets mankeerde, waarna deze alsnog door de politie werd aangehouden. Op het politiebureau is aan betrokkene onder meer een blaastest afgenomen, omdat de verdenking bestond van het rijden onder invloed. Het onderzoek naar de precieze gebeuren duurt nog voort. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo