Nieuws van Bonaire

Bonaire Rum Week: nieuw jaarlijks high end evenement

KRALENDIJK – Bonaire is een nieuw ‘high end’ jaarlijks evenement voor liefhebbers van rum en reizen rijker; de Bonaire Rum Week. De eerste editie wordt gehouden van 14 tot 17 juni 2022. Het moet een viering worden in de ambiance van Caribische rum, cocktailwedstrijden, diners, strandfeesten en de kans om enkele van de beste rumsoorten ter wereld te proeven.

De organisatie is in handen van de Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Caribbean Journal, ’s werelds grootste Caribische reismediabedrijf en het team achter het jaarlijkse Caribbean Rum Awards Festival in St. Barths. “We zijn heel erg enthousiast dat wij een high end rum-evenement naar een van de meest authentieke, eco-avontuurlijke eilanden met een natuurlijke schoonheid in het Caribisch gebied kunnen brengen”, zegt Alexander Britell, redacteur en uitgever van Caribbean Journal.

Programma

Het festival begint met een openingsfeest, gevolgd door een cocktailwedstrijd voor het hele eiland in Tiki & Co, de beste cocktailbar van het eiland, met de beste barmannen van Bonaire, een met rum doordrenkte lunch, een sappige rum Happy Hour; een culinaire ervaring met meerdere gangen gecombineerd met rum, gevolgd door een rum-en-sigaar combinatie evenement.

Bloeiende cocktailcultuur

“Dit evenement is een geweldige manier om een andere kant van Bonaire te laten zien, als een van de belangrijkste bestemmingen van het Caribisch gebied voor zowel fijnproevers als liefhebbers van sterke drank”, zegt Guy Britton, hoofdredacteur van Caribbean Journal. “Bonaire heeft een bloeiende cocktailcultuur, van kenmerkende rumpunches tot microbrouwerijen en strandbars.” 

Ga voor de meest actuele informatie, planning, evenementen en partners naar www.bonairerumweek.com 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo