Nieuws van Bonaire

Bonaire versoepelt reisvoorwaarden voor reizigers uit BES en CAS-eilanden

Bonaire versoepelt reisvoorwaarden voor reizigers uit BES en CAS-eilanden

KRALENDIJK – Bonaire versoepelt vanaf 12 februari 2022 de reisvoorwaarden voor reizigers vanuit de BES- en de CAS- eilanden. Volledig gevaccineerde reizigers uit Curaçao, Aruba en Sint-Maarten hoeven dan geen PCR- of antigeentest meer te doen om naar Bonaire te komen. 

Niet volledig gevaccineerde of niet gevaccineerde reizigers uit die eilanden moeten binnen 48 uur voor vertrek een PCR-test doen of een antigeentest binnen 24 uur voor vertrek. Reizigers uit Saba en Sint Eustatius naar Bonaire hoeven alleen een gezondheidsverklaring in te vullen.

Omikron

Bonaire had de reisvoorwaarden om naar het eiland te komen sinds 22 december 2021 aangescherpt in verband met de omikronvariant. De reisvoorwaarden zouden weer worden aangepast op het moment dat de situatie dat toelaat. Op de BES- en CAS-eilanden is de omikronpiek nu voorbij. Daarom zijn de reisvoorwaarden voor reizigers uit deze eilanden naar Bonaire nu aangepast.

Deel dit artikel