Nieuws van Bonaire

Verkeersovertredingen steeds vaker bekeurd

politie-controles

KRALENDIJK – De afgelopen dagen werden op verschillende plekken voertuigen gecontroleerd waarbij proces-verbalen werden uitgeschreven voor voornamelijk het rijden zonder gordel en het niet bijhebben van geldige documenten. 

Op woensdag werd een bestuurder van een scooter gestopt op de Kaya Marowijne voor controle omdat hij zonder verlichting reed, de scooter een oude nummerplaat had en de bijrijder geen helm op had. 

Tijdens de controle bleek ook dat de bestuurder geen geldige rijbewijs noch geldige verzekeringspapieren bij zich had. Ook had hij geen identiteitsbewijs bij zich. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor genoemde overtredingen en de bijrijder kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder helm. De scooter werd in beslag genomen.

Deel dit artikel