Nieuws van Bonaire

Drive-in diploma-uitreiking bij MBO Bonaire

KRALENDIJK – 22 Mbo-studenten hebben onlangs op een bijzondere wijze hun diploma uitgereikt gekregen. Op het parkeerterrein van de school aan de Kaya Korona werden zij ontvangen op een heus drive-in-event. 

De auto’s stonden gericht op een verlicht podium. Inzittenden werden in de watten gelegd door medewerkers van MBO Bonaire die langs liepen met hapjes en drankjes. Een voor een werden de afgestudeerden over de rode loper naar voren geroepen waar ze werden toegesproken door hun teamleider of studieloopbaanbegeleider. 

Rocargo

Onder luid getoeter ontvingen de afgestudeerden hun diploma. “Door de huidige Covid-19-maatregelen moesten we creatief nadenken over een opzet waarin we alle studenten voldoende in het zonnetje konden zetten”, vertelt unit-directeur Liset de Keijzer. Van de 22 uitgereikte diploma’s, waren er 8 BBL (deeltijd) en 14 BOL (voltijd). 14 Diploma’s werden uitgereikt aan afgestudeerden van de opleiding Welzijn. 

Deel dit artikel