Nieuws van Bonaire

Deze apps moet je als reiziger op Bonaire zeker downloaden! 

Deze apps moet je als reiziger op Bonaire zeker downloaden! 

Terwijl de wereld zich steeds verder openstelt, wordt reizen weer een ding. Als je een fervente reiziger bent die voor de pandemie geregeld het vliegtuig instapte voor een vakantie, weet je dat er een paar apps zijn die absolute must-haves zijn. Als je juist nog nooit van Bonaire geweest, zul je deze applicaties niet kennen. Na het lezen van dit artikel zal dit niet langer het geval zijn! Koop eerst een smartphone en ga vervolgens sim only vergelijken, waarna je de onderstaande reisapps kunt downloaden op je mobiele telefoon voordat je op reis gaat. 

Hotel Tonight

Als je veel reist, is de kans groot dat je deel uitmaakt van een hotelbeloningsprogramma zoals Marriott’s Bonvoy of Hilton Honors. Soms wil je echter gewoon een geweldige hotelkamer scoren voor een nog betere prijs. Daarvoor kun je gebruik maken van Hotel Tonight! Je zult zeker fan worden van deze app die gelanceerd werd in 2012. Met name voor last-minute hotelboekingen kan het een goed idee zijn om Hotel Tonight te gebruiken. Naast geweldige deals voor hele mooie hotels, is de app ook prachtig ontworpen en gebruiksvriendelijk. Je kunt deze applicatie op zowel iOS als Android gratis downloaden. 

TripIt

TripIt is al een tijdje een van de favoriete reisgeoriënteerde apps van veel reizigers. Het idee achter deze app is vrij eenvoudig. Elke keer dat je een e-mailbevestiging voor een vlucht, hotel of huurauto ontvangt, stuur je deze gewoon door naar TripIt, en het zal de informatie ontleden en per reis organiseren. Het is een geweldige manier om alle verschillende reserveringen voor een reis op één plek bij te houden. Dat zou genoeg reden zijn om TripIt aan te bevelen, maar onlangs is het nog nuttiger geworden. Nu geeft de app je namelijk gedetailleerde informatie over COVID-19-beperkingen voor je bestemming.

Google Translate

Als je ergens naartoe reist waar je de taal niet kent, is Google Translate een must. Hiermee kun je zinnen typen en krijg je de vertaling, of het kan het hardop voor je uitspreken. De tolkmodus is nog beter. Stel je apparaat eenvoudig in tussen twee mensen die spreken en het zal automatisch de talen detecteren en heen en weer vertalen. Misschien is de beste eigenschap de mogelijkheid om je camera op tekst te richten en de app zal dan onmiddellijk de tekst vertalen naar het Nederlands. Dit is vooral handig wanneer je een bord of gedrukte informatie probeert te lezen.

Uber

Er zijn andere ridesharing-apps, maar Uber is verreweg de meest beschikbare, al hangt dit wel van je bestemming af. Het is moeilijk om het gemak van het openen van een app te verslaan, in te typen waar je heen wilt, een chauffeur je een paar minuten later te laten ontmoeten en te voorkomen dat je te maken krijgt met het ophalen van je creditcard of contant geld wanneer je aankomt. Alles wordt geregeld in de app. Het feit dat het bijna overal zo gemakkelijk te gebruiken is, maakt het een onmisbare app voor reizigers. 

Deel dit artikel