Nieuws van Bonaire

WEB start met onderzoek naar klanttevredenheid

WEB start met onderzoek naar klanttevredenheid

KRALENDIJK- In de periode van 31 januari tot en met 14 februari 2022 doet Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB) onderzoek naar de kwaliteit van de dienstverlening als het gaat om de water- en stroomvoorziening op het eiland. 

Met het onderzoek wil het nutsbedrijf inzicht krijgen in de perceptie en tevredenheid van klanten en hoe de dienstverlening en de communicatie naar de klant verder verbeterd kunnen worden. Ook wil WEB Bonaire inzicht krijgen in de ervaringen en de wensen van bewoners ten aanzien van duurzame producten.

Rocargo

Digitaal

Alle bewoners en bedrijven van Bonaire ontvangen samen met hun factuur een uitnodigingsbrief om mee te doen met de enquête. In de uitnodigingsbrief staat een QR-code die met de mobiele telefoon gescand kan worden om toegang te krijgen tot de digitale vragenlijst. De vragenlijst is ook te vinden op www.webbonairesurvey.com vanaf 31 januari tot en met 14 februari 2022 en facebook.com/webbonaire.

Deel dit artikel