Nieuws uit Nederland

Kleurrijke ‘Bonaire Bus’ moet blikvanger Europa worden

Kleurrijke ‘Bonaire Bus’ moet blikvanger Europa worden

KRALENDIJK- Een kleurrijke bus waarop afbeeldingen zijn te zien van een kleurrijk Bonaire, is het meest recente wapen in de strijd van de Tourism Corporation Bonaire (TCB), als het gaat om het dingen naar de gunsten van potentiële Bonaire- bezoekers in Europa. 

De onthulling van de Bonaire Bus vloeit voort uit een recent aangegane samenwerking tussen de TCB en surfers Amado Vrieswijk, Elton (Taty) Frans en Youp Schmidt . 

De Bonaire Bus wordt door TCB gezien als een mobiel reclamebord. Het Bonairiaanse windsurfteam zal met de “Bonaire Bus” door Europa reizen om al hun windsurfwedstrijden bij te wonen. De Bonaire Bus maakt ook deel uit van een digitale campagne die binnenkort wordt gelanceerd door TCB en waaraan kijkers of spotters in heel Europa kunnen deelnemen en daarmee een reis naar Bonaire kunnen winnen.

De onthulling van de kleurrijke bus vond plaats op 26 januari in Zandvoort. De TCB en Vrieswijk bezochten verschillende belangrijke toeristische partners van Bonaire in Nederland om de warmte van ons eiland te delen. Alle partners ontvingen een lokaal gemaakte theedoos van Edson Frans en een ansichtkaart gemaakt door de lokale kunstenaar Nadia Dabboussi. De ansichtkaarten zijn gepersonaliseerd door onze lokale Ambassadeurs van Bonaire.

Blij

‘Wij zijn ontzettend blij dat de overheid via TCB een bijdrage kan leveren aan onze atleten met de Bonaire bus. Als ze op reis zijn, maken ze gelijk reclame voor het eiland.  Amado, Taty en al onze andere atleten werken er hard aan om Bonaire op de kaart te zetten. We wensen hen veel succes met de komende wedstrijden’, zeggen gedeputeerden Hennyson Thielman en James Kroon.  

Deel dit artikel