Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Rijna betaalt Nature Fee voor 2022

Gezaghebber Rijna betaalt Nature Fee voor 2022

KRALENDIJK- Op maandag 24 januari 2022 heeft gezaghebber Edison Rijna zijn Nature Fee betaald. De betaling van de natuur vergoeding van de duiker van 45 dollar is wettelijk verplicht voor iedereen die in het Bonaire National Marine Park wil duiken. 

Rocargo

Hoewel het online betalingssysteem in 2019 is geïntroduceerd, is het nog steeds mogelijk om de natuur vergoeding over de toonbank te betalen op het STINAPA-hoofdkantoor.

Penning

Gezaghebber Rijna heeft zijn Nature Fee betaald en ontving zijn souvenir penning. Dit jaar is de souvenir penning volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Dat is, volgens STINAPA, een grote stap voor het eiland. 

Iedereen die de Nature Fee betaalt, kan een souvenir penning aanvragen. De penning is geen betalingsbewijs, en daaromis het wettelijk verplicht om het papieren betalingsbewijs of de digitale QR-code te tonen. 

De online betaling van de Nature fee kan via stinapa.bonairenaturefee.org. Meer informatie over de  de Nature Fee 2022 kan worden gevonden op Bonaire Nature Fee

Deel dit artikel