Nieuws van Bonaire

Amerikaans Dunn & Co gaat helpen met ‘rebranding’ Bonaire

Foto TCB
Amerikaans Dunn & Co gaat helpen met ‘rebranding’ Bonaire

KRALENDIJK- Het Amerikaanse reclamebureau Dunn & Co uit Tampa, Florida, gaat Bonaire helpen rebranden, gebaseerd op een nieuwe realiteit na de COVID-19 pandemie en een nieuwe visie van een kleiner en exclusiever toerisme. De contouren van dat nieuwe toerisme staan onder meer uitgewerkt in het Strategisch Toerisme Masterplan en het Tourism Recovery Plan. 

“Wij hebben er een nieuwe internationale klant bij: de Tourism Corporation of Bonaire in de Benedenwindse Antillen, gelegen voor de kust van Venezuela. We duiken er meteen in door het eiland een nieuwe branding te geven, gevolgd door een wereldwijde creatieve campagne ondersteund door productie en mediaplanning en -inkoop, en een nieuwe website”, zo schrijft Dunn & CO.

Het mediabedrijf omschrijft Bonaire als ‘een unieke eco-centrische bestemming die uitzonderlijke duik- en snorkelmogelijkheden biedt en daarnaast en een cultuur kent van vriendelijkheid en gastvrijheid’. 

“Een topbestemming voor duiken; Bonaire heeft meer dan 85 officiële duikplekken, waarvan 54 vanaf de kust bereikbaar zijn. Tussen deze wateren kunnen duikers meer dan 350 soorten vissen en 57 soorten koraal ontdekken. Voor het 28e achtereenvolgende jaar is Bonaire door de Readers Choice Awards van Scuba Diving Magazine uitgeroepen tot de beste duikbestemming voor de zogenaamde shore-dives in de Caribische/Atlantische regio”, aldus Dunn & Co. 

Selectie

Dunn & Co. Werd gekozen als zogenaamde Agency of Record (AOR), naar wat zij zelf omschrijft als ‘een selectieproces dat meerdere maanden in beslag nam”. Dunn & Co nam het in dat selectieproces op tegen 22 andere aanbieders afkomstig uit onder meer de Verenigde Staten en Europa. 

Deel dit artikel