Nieuws van Bonaire

Maatregelen bij ziekenhuisbezoek Bonaire nog verder aangescherpt

Maatregelen bij ziekenhuisbezoek Bonaire nog verder aangescherpt

KRALENDIJK- Fundashon Mariadal heeft de maatregelen voor het bezoeken van de onder de Stichting vallende organisaties, waaronder het ziekenhuis en het bejaardenhuis, verder aangescherpt vanwege de toegenomen besmettingen. 

Alle bezoekers en patiënten moeten een mondmasker te dragen wanneer ze in het ziekenhuis/verpleeghuis komen. Bezoekers die geen mondmasker bij de hand hebben, zullen er eentje krijgen van de receptie. 

Bezoekers met klachten worden verzocht terug te komen als ze geen klachten meer hebben. Bij de deur wordt nog steeds naar klachten gevraagd, bezoekers die klachten vertonen worden niet toegelaten en zijn weer welkom als ze klachtenvrij zijn.

Bezoek

Patiënten die zelf een Covid-besmetting hebben mogen helemaal geen bezoek ontvangen. Ook bewoners van het Kas di Kuido mogen de komende twee weken helemaal geen bezoek ontvangen. Overige patiënten mogen wel bezoek ontvangen, maar gelimiteerd tot één bezoeker per dag. 

Rocargo
Deel dit artikelRocargoRocargo