Nieuws van Bonaire

Loterijstichting Bonaire viert 30-jarig bestaan

Loterijstichting Bonaire viert 30-jarig bestaan

KRALENDIJK- De Fundashon Wega di Number Bonaire (FWNB) viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Volgens directeur Anne Marie Mercera, zal er op verschillende manieren aandacht wordt besteed aan de mijlpaal. 

De directeur lichtte op vrijdagavond een tipje van de sluier op, over de activiteiten die in het kader van het jubileum zullen worden ondernomen. Ook zal er een auto worden verloot onder de deelnemers aan lokale loterijen. 

Verder zal de stichting dit jaar een bijdrage leveren aan BonaireDoet en zal zij een virtueel cultureel evenement organiseren. 

Goede doelen

De FWNB sponsort diverse goede doelen op Bonaire, vooral op het gebied van sport, met de opbrengsten die zij met de loterijen verdient. 

Deel dit artikel