Politiek & Bestuur

Daisy Coffie hoop dat 2022 jaar wordt van ‘gewenste ontwikkeling’

Daisy Coffie hoop dat 2022 jaar wordt van ‘gewenste ontwikkeling’

KRALENDIJK- Raadslid Daisy Coffie van Fractie Coffie wenst de Bonairiaanse bevolking een gezond, plezierig en succesvol 2022 toe. ‘Ik hoop dat dit jaar alles mag brengen dat u gelukkig maakt zowel op privé als professioneel gebied”, aldus de politica.

Coffie zegt te hopen dat als het gaat om het bestuur van het eiland, dat 2022 een jaar wordt waarin meer dan ooit de gewenste ontwikkelingen verwezenlijkt worden. Het raadslid denkt hierbij aan  onderwijs met een heldere visie voor de toekomst, armoedebestrijding, herstel en groei van de economie, herstel van ons wegennet dat hand in hand moet gaan met verkeersveiligheid, behoud van onze eigen cultuur, aandacht voor sport enzovoort. 

Coffie zegt ook dat zij haar werk binnen de Fractie Coffie voort wil zetten zoals in de zoals in de voorbije periode. “Ik ben ervan overtuigd dat dit het functioneren van onze eilandsraad en ons eilandbestuur ten goede komt. Daarom wil ik een oproep doen aan alle inwoners van Bonaire om contact met mij op te nemen voor zaken waarmee ik hen van dienst kan zijn”, aldus Coffie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo