Nieuws van Bonaire

Animal Shelter Bonaire ontwikkelt Donature Tag met NOBO

KRALENDIJK – Plastic recycling startup NOBO ontwikkelde speciaal voor Animal Shelter Bonaire een Donature Tag sleutelhanger, waarmee additionele fondsen kunnen worden geworven. De jaarlijkse kosten voor voedsel, onderdak, medische verzorging en sterilisatie van dieren, bedragen USD 78.000,-. Met de verkoop van de tag kan een deel van deze kosten worden gedekt. 

Animal Shelter Bonaire zorgt al sinds 1983 voor de opvang van dieren die in de steek zijn gelaten. Gemiddeld biedt de non-profit organisatie onderdak aan zo’n 100 honden en 60 katten. De dieren worden liefdevol verzorgd door een toegewijd team van 6 vaste medewerkers en meer dan 75 vrijwilligers. Deze vrijwilligers helpen niet alleen bij de dagelijkse taken, maar ook met het werven van fondsen via verschillende activiteiten zoals de verkoop van tweedehands spullen en een kraam op de Cruisemarkt. 

De Donature tag kost slechts USD 10,- en is te koop bij de Animal Shelter Bonaire of de Cruisemarkt. Met de aankoop van deze gerecyclede sleutelhanger steun je Animal Shelter Bonaire met hun goede werk en reduceer je ook de hoeveelheid type 2 plastic die jaarlijks op de landfill van Bonaire beland.

Deel dit artikel