Nieuws van Bonaire

Bonaire verwelkomt Enchanted Princess

KRALENDIJK- Cruiseschip Enchanted Princess van de Princess Cruise Lines, heeft voor de eerste keer het eiland bezocht. Het cruiseschip legde gisteren om 8 uur in de ochtend al aan bij de zuidpier.

In verband met haar eerste bezoek aan Bonaire werd er een uitwisselingsceremonie van memorabilia gehouden. Gezaghebber Edison Rijna, havenmeester Gunther Flanegin, Operations Manager van Armada Port Agency Bonaire Byron Tromp hebben samen met de dames Marjolein Oleana, Business Manager en Helen Mercera-Thodé, secretaresse van de Tourism Corporation Bonaire (TCB) een aandenken overhandigd aan kapitein Mario Ciruzzi en zijn bemanningsleden.

Ceremonie


De ceremonie heeft gisterochtend om 11:00 uur plaatsgevonden aan boord van het schip. De Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft het boek Bonaire – Point to Point overhandigd, waarin verschillende landschappen van Bonaire geïllustreerd worden.

Deel dit artikel