Nieuws van Bonaire

Tijdens de feestdagen mogen patiënten Kas di Kuido bezoek ontvangen

KRALENDIJK – Bewoners van het verpleeghuis Kas di Kuido kunnen alleen rond de Kerst en Oud- en Nieuwjaar weer bezoek ontvangen. Uiteraard moeten bezoekers rekening houden met strikte coronamaatregelen. 

De bewoners van het verpleeghuis Kas di Kuido kunnen op 23, 24, 25, 26 en 31 december bezoek ontvangen. Ook op 1 januari 2022 is bezoek mogelijk. Vanaf 2 januari is uit voorzorg geen bezoek mogelijk. Op 9 januari zal Fundashon Mariadal de Covid-situatie op Bonaire opnieuw bekijken en besluiten of al dan niet bezoek kan worden toegestaan. 

Om besmetting te voorkomen gelden strikte voorzorgsmaatregelen. Per dag is slechts één bezoeker toegestaan. Bezoekers die Coronasymptomen of verkoudheidssymptomen hebben worden niet toegelaten. In het belang van de veiligheid en gezondheid van de bewoners is het voor bezoekers dringend aan te bevelen de boosterprik te hebben gehaald voordat zij op bezoek komen.

Verder gelden uiteraard de bekende voorzorgsmaatregelen: mondkapje dragen, anderhalve meter afstand houden en handen wassen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo