Nieuws van Bonaire

Nyorka Lindenborg signeert haar boek ‘Maffiameid’ donderdag bij Zen’s Bar & Café

Nyorka Lindenborg signeert haar boek 'Maffiameid' donderdag bij Zen’s Bar & Café

KRALENDIJK – Nina van ‘Maffiameid’ is op Bonaire. Een dame die de laatste tijd veel in de belangstelling staat. Het populaire boek dat in 2017 uit kwam, is vertaald naar een intrigerende documentaire. Een waargebeurd verhaal over haar leven als liefje van een grote, maar onbekende – drugshandelaar met connecties in Rotterdam, Suriname en op de Antillen. Nina speelde in die tijd een belangrijke rol als drugskoerier.

Het boek met Nina’s levensverhaal biedt eveneens een ongekende inkijk in de even fascinerende als gewelddadige wereld van een misdaadsyndicaat. Aanstaande donderdag, 23 december 2021 tussen 18.00 en 20.00 uur kun je Nyorka Lindenborg ontmoeten bij Zen’s Bar & Café en een gesigneerd boek van haar bemachtigen.

Op dit moment is de documentaire alleen te zien op Cariflex.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo