Advertentie

Sunbelt Realty verwelkomt partner en nieuw directielid Arjan Klein Kromhof |Advertentie


Sunbelt Realty is verheugd te melden dat per 1 januari 2022 Arjan Klein Kromhof partner is geworden bij Sunbelt Realty en eveneens toetreedt tot het dagelijks bestuur in zijn nieuwe rol als directeur.
Ruim 10 jaar geleden kwam Arjan in dienst bij Sunbelt Realty waar hij is begonnen als verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder. In 2014 heeft hij de overstap gemaakt naar de makelaardij waar hij als K-MRT geregistreerd makelaar/taxateur actief is.

‘Met deze stap in mijn loopbaan komt een droom uit, een prachtig gerenommeerd bedrijf met een breed aanbod van vastgoed gerelateerde dienstverlening en een heel leuk energiek team aan collega’s’, aldus Arjan.


Corine van der Hout blijft samen met haar echtgenoot Jan Henk voorlopig aan als mededirecteur en partner. Corine woont sinds 1999 op Bonaire en werd in 2000 directeur en eigenaar van Sunbelt Realty. Na ongeveer 20 jaar is dit een mooi moment om een stapje terug te doen, maar tegelijkertijd nog betrokken te blijven bij de verkoop-en ontwikkelactiviteiten binnen het bedrijf.
De manier van werken en service blijven uiteraard onveranderd. We hopen u ook de komende 20 jaar met even veel enthousiasme en betrokkenheid van dienst te zijn.

Deel dit artikel