Nieuws van Bonaire

Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ opgenomen op Bonaire morgen op de Nederlandse televisie

Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ opgenomen op Bonaire morgen op de Nederlandse televisie

KRALENDIJK- De afgelopen tijd werden In het grootste geheim opnames gemaakt op Bonaire voor de finale van Het Perfecte Plaatje. Het Nederlandse tv-programma is momenteel bezig aan het zesde seizoen en weet op RTL4 wekelijks ruim 2 miljoen tv-kijkers aan zich te binden. 

In het programma namen tien bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een fotowedstrijd, onder leiding van presentator Tijl Beckand en een professionele jury. Inmiddels zijn de 2 finalisten bekend, tv-presentatoren Patrick Martens en Frits Sissing zijn in de laatste aflevering van dit seizoen te zien op Bonaire. De foto’s van Georgina Verbaan waren niet voldoende en heeft de finale daarmee niet gehaald.

In Het Perfecte Plaatje krijgen de laatste 2 kandidaten diverse fotografie-opdrachten die verspreid over het eiland moeten worden uitgevoerd en waarbij o.a. de onderwaterwereld in beeld worden gebracht. 

Foto – Casper Douma

Uitzending

De finale-aflevering van het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje is te zien op woensdag 22 december bij RTL4 om 20:30 uur Nederlandse tijd. Online terugkijken is mogelijk via rtlxl.nl na lokale tijd 17:15 uur.

Deel dit artikel